Stručne recenzije  za umetnički/stručno umetnički i naučni rad

Član komisije za akreditaciju seminara za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju za 2009/2010. godinu, Zavod za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, Beograd, 2009.

Recenzent udžbenika za pripremni predškolski program u oblasti likovnog vaspitanja Docrtanka, autora dr E. Kamenova, Dragon, Novi Sad, 2010.

Član žirija za izbor i nagrađivanje na opštinskom takmičenju likovnih sekcija osnovnih škola opštine Novi Beograd, Udruženje prijatelja dece, Beograd, 2010.

Član žirija za izbor i nagrađivanje na 6. međunarodnoj izložbi dečjih radova, Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine, Novi Sad, 2008.

Član žirija za izbor i nagrađivanje na 5. međunarodnoj izložbi dečjih radova, Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine, Novi Sad, 2007.

Stručni saradnik projekta Afirmacija i popularisanje dečijeg stvaralaštva kod romske dece – Romani ćaj koji je podržan od strane Ministarstvo prosvete i sporta, odeljenje za razvojne programe, oglede i demokratizaciju obrazovanja, projekat realizovan u OŠ Milan Rakić, Novi Beograd, 2003.

Kordinator projekata Više od igre u organizaciji udruženja Prijatelji dece, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, projekat realizovan u OŠ Mladost, Novi Beograd, 2005.

Stručni saradnik projekata Revija dečijeg stvaralaštva u organizaciji udruženja Prijatelji dece, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, projekat realizovan u Sava Centru, Beograd, 2003., 2004., 2005., 2006. i 2007. godina

Autor i realizator projekta umetničke radionice Uređenje enterijera u osnovnoj školi, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije, projekat realizovan u OŠ Milan Rakić, Novi Beograd, 2005.

Autor i realizator projekta umetničke radionice Monumentalno slikarstvo, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije, projekat realizovan u OŠ „Milan Rakić“, Beograd, 2004. godine, projekat realizovan u OŠ Milan Rakić, Novi Beograd, 2004.

Rezultati pedagoškog angažovanja u razvoju nastave i razvoju delatnosti Fakulteta, odnosno Univerziteta:

Autor i realizator seminara za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Muzika kao stimulus razvoja dečjeg likovnog stvaralaštva“, akreditovanih od strane Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja u Beogradu za školsku 2010/2011 godinu.

Autor i realizator seminara za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Savremeni metodički pristup dečjem likovom stvaralaštvu“, akreditovanih od strane Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja u Beogradu za školsku 2010/2011 godinu.

Autor i realizator seminara za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Dečje likovno stvaralaštvo i scenska umetnost“, akreditovanih od strane Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja u Beogradu za školsku 2010/2011 godinu.

Član komisije za izradu i odbranu 112 diplomskih radova studenata Više škole za obrazovanje vaspitača u Beogradu za školsku 2007/2008, 2008/2009 i 2009/2010 godinu i član komisije za odbranu 20 diplomskih radova studenata Učiteljskog fakulteta u Beogradu.

Priznanja za pedagoški rad u zemlji/inostranstvu

Kao nastavnik u vaspitno-obrazovnom radu sa decom i studentima učestvovala na mnogim opštinskim, gradskim, republičkim i međunarodnim takmičenjima likovnog stvaralaštva dece i mladih na kojima su učenici ostvarili šest nacionalnih i jednu internacionalnu nagradu.

Diplome za izvanredan pedagoški rad i osvojena prva mesta na opštinskim takmičenjima (3 takmičenja) iz oblasti likovnih umetnosti, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2006. godine

Diploma za saradnju i učešće studenata VŠOV u Beogradu izložbom radova  iz oblasti likovne i primenjene umetnosti pod nazivom „Radionica za igru i dečje likovno stvaralaštvo“ na 11. Reviji stvaralaštva dece i mladih Beograda, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2006. godine

Diploma za saradnju i učešće studenata VŠOV u Beogradu izložbom radova iz oblasti likovne i primenjene umetnosti na 10. Reviji stvaralaštva dece i mladih Beograda, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2005. godine

Diploma za osmišljavanje i učešće u programu „Otvorena letnja škola 2005- Više od igre“, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2005. godine

Diploma za izvanredan pedagoški rad i postignute rezultate na gradskom i republičkom takmičenju iz oblasti likovne umetnosti, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2005. godine

Diploma za izvanredan pedagoški rad i osvojeno prvo mesto na opštinskom takmičenju iz oblasti likovne umetnosti, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2005. godine

Diploma za izvanredan pedagoški rad i osvojeno prvo mesto na opštinskom takmičenju iz oblasti likovne umetnosti, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2004. godine

Diploma za izvanredan pedagoški rad i osvojeno prvo mesto na opštinskom takmičenju iz oblasti likovne umetnosti, U organizaciji udruženja „Prijatelji dece“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete Republike Srbije i Skupštine grada Beograda, u Beogradu, 2003. godine

povratak >>>

     
       
       
       
     
 
       
       
       
       
       
       
   
   
   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   
Copyright© 2011 boban.vidic123@gmail.com